O MENI

Dobrodošli na blog Little Fingers. Bilo da ste samo u prolazu ili stalan gost zahvaljujem na posjeti te se nadam da ćete pronaći nešto za sebe, koje god hranoispovijesti bili.

Ja se zovem Tea, imam 29 godina i po struci sam magistrirani turkolog i kulturni antropolog.  Gurman sam u duši i svejed u tijelu. Koliko me veseli kuhati i jesti, toliko me veseli čitati i istraživati o hrani, njenoj povijesti, značaju i utjecaju. U slobodno vrijeme putujem te sam na tim putovanjima otkrila da:

  • se ljudi najviše vole družiti okupljeni oko hrane
  • je hrana uvijek dobra tema za razgovor
  • hrana povezuje

Tako je i ovaj blog moja oda hrani. Kuhinja je internacionalna, inspirirana okusima i mirisima svijeta.

Ovaj je blog isprva bio stranica posvećena začinima, a potom postao klasičan food&travel blog s receptima i putopisima. Budući da sam zadnjih pet godina provela vodeći kuhinju u jednoj zagrebačkoj IT firmi gdje sam otkrila mnoge tajne zanata, odlučila sam se za novu fazu bloga.

Ta je nova faza bazirana na dijeljenju kulinarskog znanja i vještina kako biste vi bili što slobodniji i uspješniji u svojoj kuhinji.  Kuhanje treba biti zabavno, način da izrazite sebe i svoju kreativnost, a to ćete najlakše postići tako da se fokusirate na ono što imate doma i s time radite. Recepte koje ovdje nađete uzmite kao osnovu po kojoj ćete potom dobivenim znanjem graditi svoje kreacije. 🙂

Dobrodošli!

T 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.